Viladesta saat perinteisten Parturi-kampaamo palveluiden lisäksi kasvivärjäykset ja hiuspohjan laser hoidot. Kampaajamme tekevät myös hiustenpidennyksiä ja ripsien sekä kulmien värjäyksiä sekä muotoiluja. Parturi- ja kampaamo käynnin yhteydessä kartoitamme aina hiustesi ja hiuspohjan kunnon sekä opastamme tarvittaessa kotihoidossa ja oikeissa tuote valinnoissa, jotta saisit nauttia kampaamokäynnin tuloksista mahdollisimman pitkään.

Alla kuvaus uusimmista ja palveluistamme. Parturi-kampaamopalvelut tarkempine kuvauksineen löydät oheisesta valikosta.

Kampaamostamme saat myös hiusten pidennykset ja tuuhennukset useilla eri tekniikoilla. Teippi-pidennyksillä saat helposti ja nopeasti pitkät hiukset. Teippi-pidennyksillä on mahdollista myös tehdä osapään tuuheutta tai vaikkapa raitoja, jos ei haluta vaalentaa omaa hiusta pohjalle. Kampaajamme pidentävät hiuksia myös osittain, esimerkiksi otsahiusten alueen tai muun, jonne haluat pituutta.

Järjestämme myös kuvauspäiviä, jotka ovat mainio idea polttareihin tai vaikkapa synttärisankarille yllätykseksi. Tai mikset kuvauttaisi itseäsi muuten vaan tai huomenlahjaksi rakkaallesi. Kuvauspäivä sisältää kampauksen ja valokuvaajan (Pasi Hakala / Studio Varjo) sekä mallin ohjauksen ja suunnittelun. Täydellinen yllätyslahja hänelle, jolla on jo kaikkea.

 

Lämpimästi tervetuloa

Virpi & Sari