Tuotesarjat

Edustamme vain sarjoja, joiden tuotteet ovat laadukkaita ja jotka olemme itse todenneet hyviksi. Asiantuntijana neuvon ja opastan oikeiden tuotteiden valinnassa, jotta hiuksesi pysyvät kauniina ja terveenä kampaamo käyntien välilläkin.

 

Moroccanoil tuotteet sisältävät ravitsevaa, runsaasti antioksidantteja sisältävää arganöljyä.Moroccanoil

Moroccanoil tarjoaa ainutlaatuisia tuotteita hiustenhoitoon- ja muotoiluun, jokaiselle hiustyypille sekä tarpeelle. Kaikki tuotteet sisältävät ravitsevaa, runsaasti antioksidantteja sisältävää arganöljyä. Tuotteiden sisältämä arganöljy on harvinainen ja arvokas öljy, joka korjataan ja uutetaan arganpuun pähkinöistä. Vuosisatojen ajan Välimeren alueen naiset ovat käyttäneet arganöljyä kauneudenhoidossaan saavuttaakseen eloisan ja terveennäköisen ihon sekä hiukset. Moroccanoil käyttää kaikissa tuotteissaan vain korkealuokkaisinta kylmäpuristettua arganöljyä, jota saadaan Marokossa kasvavien arganpuiden pähkinöistä.

mM Kollagen® pohjautuu merestä saatavaan kollageenihydrolysaattiin.mM Kollagen

mM Kollagen® on ravintolisä, joka ravitsee hiuksia, ihoa ja kynsiä sisältäpäin tärkeillä ravintoaineilla. mM Kollagen® pohjautuu merestä saatavaan kollageenihydrolysaattiin. Sisältää kollageenia, seleeniä, sinkkiä, kuparia ja C-vitamiinia. Sinkki ja seleeni edistää hiusten sekä ihon pysymistä normaaleina. Kupari edistää sekö hiusten että ihon normaalia pigmentoitumista. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista.

Design.ME tavoitteena on tehdä hiusten hoidosta ja muotoilusta helppoa, nopeaa ja hauskaa.Design.ME

Design.ME toi ensimmäisenä markkinoille suihkutettavan hiuspuuterin, Puff.ME:n, joka nosti brändin välittömästi räjähdysmäiseen suosioon. Niin yksinkertainen, mutta nerokas keksintö luo megavolyymia kaikille hiustyyleille ja on äärimmäisen helppo käyttää. Brändin tarina sai alkunsa tästä neljän ystävyksen ideasta – ideasta, josta kasvoi kompakti tuotelinja, jonka tavoitteena on tehdä hiusten hoidosta ja muotoilusta helppoa, nopeaa ja hauskaa. Design.ME on uudenlainen hiustuotesarja, joka on tuonut kaivattua muutosta markkinoille. Herkullisen näköiset pakkaukset, toimivat ja innovatiiviset koostumukset tekevät tuotesarjasta käyttäjien suosikin. Lisäksi nämä laadukkaat tuotteet ovat cruelty free (ei eläintestausta), eivätkä ne sisällä mitään haitallisia ainesosia, kuten sulfaatteja, parabeeneja tai gluteenia.

START. STYLE. FINISH. hoitomenetelmän ansiosta saat jopa 3 päivää kestävää pitoa ja kosteussuojaa, luonnollisen näköisiin tyylehin, jotka kestävät.KMS

Teemme sinulle helpoksi luoda uudelleen kampaamossa tehdyn ilmeen myös kotona uuden 3-vaiheisen hoitomenetelmän ansioista. Järjestämme tuotteemme ryhmiin START. STYLE. FINISH. STARTtuotteet valmistavat parhaan mahdollisen pohjan STYLEtuotteille parantaen hiuksen sisäistä ja ulkoista rakennetta. STYLEtuotteet sisältävät yksilöllisen koostumuksen, joka varmistaa, että sinä voit helposti luoda sellaisen tyylin kuin haluat. FINISHtuotteet auttavat ylläpitämään STYLEtuotteiden vaikutusta. Jopa 3 päivää kestävää pitoa ja kosteussuojaa, luonnollisen näköisiin tyylehin, jotka kestävät.