TUOTESARJAT

Edustamme vain sarjoja, joiden tuotteet ovat laadukkaita ja jotka olemme itse todenneet hyviksi. Asiantuntijana neuvomme ja opastamme oikeiden tuotteiden valinnassa, jotta hiuksesi pysyvät kauniina ja terveenä kampaamo käyntien välilläkin.

 

EKOPHARMA

EKOPHARMA on kotimainen hiustenhoito sarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Sarjan teho perustuu kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia hiustenhoidossa, ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikka sarja hiuksille. EKOPHARMA tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaisille hiuksille. EKOPHARMA tuotteet ovat hyvin siedettyjä eivätkä sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

CUTRIN VIENO

CUTRIN VIENO Tuoksutonta kauneutta. Allergia ja astma liiton kanssa yhteistyössä kehitetty tuote sarja pohjoismaisille hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle. Sarjan tuotteet sisältävät pohjoisen luonnon omia tehoaineita. Tuotteiden sisältämät kosteuttavat aktiivi aineet auttavat rauhoittamaan ja suojaamaan kuivaa hiuspohjaa. Tuotteet eivät sisällä yleisempiä allergisoivia aineosia, eikä hajuseita, väriaineita, parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Tuotteet ovat lähes tuoksuttomia sillä myös hajusteettomille tuotteille ominainen raaka-aineiden tuoksu on neutraloitu.

MARIA NILA REVIVE

Filosofiaamme kuuluu, että hiustenhoitotuotteiden tulisi tehdä hyvää sekä hiuksille että luonnolle. Valitsemalla Revive- hiustenhoitotuotteen VALITSET 100% VEGAANISEN vaihtoehdon, joka ei sisällä SULFAATTEJA tai SILOKONEJA. Valitset myös LUOMU AINEOSAT, jotka vahvistavat hiuksiasi sisältä ulospäin. Voit olla varmaettä kädessäsi pitelemäsi pullo on valmistettu MERESTÄ KIERRÄTETYSTÄ JÄTEMUOVISTA. Kun valitset REVIVEN, teet tietoisen valinnan paremman tulevaisuuden hyväksi.