Viladesta saat perinteisten Parturi – kampaamo palveluiden lisäksi ekokampaamo palvelut sekä luontaishoitajan palveluita, kuten Shiatsu, aroma ja vyöhykehoito. Kampaajamme tekevät myös hiustenpidennyksiä ja ripsien sekä kulmien värjäyksiä sekä muotoiluja. Parturi- ja kampaamo käynnin yhteydessä kartoitamme aina hiustesi ja hiuspohjan kunnon sekä opastamme tarvittaessa kotihoidossa ja oikeissa tuote valinnoissa, jotta saisit nauttia kampaamo käynnin tuloksista mahdollisimman pitkään.

Alla kuvaus uusimmista ja palveluistamme Parturi – Kampaamo palvelut tarkempine kuvauksineen löydät oheisesta valikosta.

Kampaamostamme saat myös hiusten pidennykset ja tuuhennukset useilla eri tekniikoilla. Teippi-pidennyksillä saat helposti ja nopeasti pitkät hiukset. Teippi-pidennyksillä on mahdollista myös tehdä osapään tuuheutta tai vaikkapa raitoja, jos ei haluta vaalentaa omaa hiusta pohjalle. Kampaajamme pidentävät hiuksia myös osittain esimerkiksi otsahiusten alueen tai muun, jonne haluat pituutta. Mago -hiustenpidennykset, joissa ei käytetä liimaa eikä teippejä. Mago-hiustenpidennykset kiinnitetään puuvilla langalla. Mago-hiustenpidennyksillä voidaan tehdä hiusten tuuhennuksia ja hiustenpidennyksiä.

Järjestämme myös kuvauspäiviä, jotka ovat mainio idea polttareihin tai vaikkapa synttärisankarille yllätykseksi. Tai mikset kuvauttaisi itseäsi muuten vaan tai huomenlahjaksi rakkaallesi. Kuvauspäivä sisältää kampauksen, meikkauksen ja valokuvaajan (Pasi Hakala / Studio Varjo) sekä mallin ohjauksen ja suunnittelun. Täydellinen yllätyslahja hänelle, jolla on jo kaikkea.

Ekokampaajan palveluina turvalliset ja myrkyttömät hiusten kasvivärjäykset, intialainen päähieronta ja energia leikkaukset, joihin sisältyy aina päänhieronta. Luonnollisista hiushoidoista merilevähoito kosteuttaa, puhdistaa ja kirkastaa hiuksia. Savihoito puolestaan rauhoittaa ja puhdistaa, kun taas turvehoidolla saat hiuspohjan rauhoittavan vaikutuksen lisäksi kosteutta hiuksille. Näiden Ekokampaamo hoitojen lisäksi teemme paljon muitakin perinteisempiä hiusten ja hiuspohjan hoitoja Parturi – kampaamossamme, jotka voidaan tehdä myös hiusten värjäyksen yhteydessä. Kampaaja auttaa aina valitsemaan oikean hiusten hoidon sinun toiveitasi kuunnellen, joten sinä voit vain rentoutua kampaamossamme.

Kampaajamme Mia on myös luontaishoitaja ja tekee rentouttavia luontaishoitoja, kuten shiatsuhoitoa, vyöhykehoitoa sekä aromahoitoa. Vyöhykehoidossa saat rentoutua nojatuolissa. Vyöhykehoito on erittäin rentouttavahoito, joka voidaan tehdä jalkoihin tai käsiin. Vyöhykehoidon voi yhdistää kampaamo käyntiin, vaikka kasvivärin vaikutusajalla tehtäväksi. Shiatsuhoito on koko kehon rentouttava hoito, joka tehdään lattialla shiatsupatjalla vaatteet päällä. Aromahoito puolestaan tehdään hierontapöydällä hieronta ja eteerisiä öljyjä käyttäen.

Lämpimästi tervetuloa

Virpi & Mia