TUOTESARJAT

Edustamme vain  sarjoja, joiden tuotteet ovat laadukkaita ja jotka olemme itse todenneet hyviksi. Asiantuntijana neuvomme ja opastamme oikeiden tuotteiden valinnassa, jotta hiuksesi pysyvät kauniina ja terveenä kampaamo käyntien välilläkin.

 

NIOPLEX REBOND

Niophlex Rebond on uudistettu phlex-järjestelmä, joka on suunniteltu suojaamaan hiuksia  kemiallisten käsittelyjen aikana. Se sisältää tehokkaan, kasviperäisen proteiiniyhdisteen, joka vahvistaa ja uudelleenrakentaa hiuksia, tehden niistä vahvat ja kestävämmät. Käyttämällä Niophlex Rebond-tuotteita kemiallisten käsittelyjen aikana  ja kotihoidossa hiukset pysyvät terveinä ja kiiltävinä kampaamokäynnin jälkeenkin.

BJÖRK

Björk on ruotsalainen brändi, jonka ovat kehittäneet hiustenhoidon ammattilaiset rakkaudesta hiuksiin.
Intohimona heillä on tehdä tuotteita, jotka ovat hyviä sekä Sinulle että Luonnolle.

Hellät ja hoitavat tuotteet, upeat lopputulokset.
•Kehitetty ja valmistettu Ruotsissa
•Korkealaatuiset, tutkitut ja tehokkaat mutta samalla hiuksille ja iholle hellät raaka-aineet
•Fokuksessa ympäristö, laatu ja kestävä kehitys
•Vegaaninen ja 100% eläinkokeeton

 

 

 

IDHAIR SENSITIVE XCLUSIVE

IdHAIR Sensitive Xclusive -tuotteet on testattu dermatologisesti, ja ne ovat hajusteettomia, laadusta tai tehosta tinkimättä. Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat hiuspohjaa ja hiuksia. Ne eivät ärsytä ihoa ja sopivat kaikille iho- ja hiustyypeille.

PURE

Suomalaisten PURE-hiustenhoitotuotteiden juuret ovat pohjoisessa luonnossa. Valmistuksessa hyödynnetään luonnollisia raaka-aineita, kuten koivua ja metsämarjoja. Kaikki PURE-tuotteet ovat vegaanisia, biohajoavia ja hypoallergeenisia.

Tuotesarjaan kuuluu kosteuttava, korjaava, sävyttävä sekä tuuheuttava linja, sekä värjättyjen hiusten tuotteet ja syväpuhdistava shampoo.